Over TVTP

TVTP staat voor Thijs Visser Technical Projects. 

Thijs Visser is begin 2018 de uitdaging aangegaan zijn eigen bedrijf te starten waarmee hij technische diensten en projecten verzorgt. Zijn ervaring op zowel de engineeringsafdeling als in de werkplaats worden hierin gebundeld.


Even voorstellen:

Na het behalen van mijn MBO werktuigbouwkunde diploma in 2008 heb ik enkele jaren als all-round constructiewerker gewerkt. Na een aantal jaren begon het toch te kriebelen om wat meer naar de engineering te groeien, daarop heb ik besloten een opleiding HBO werktuigbouwkunde te gaan volgen. Deze heb ik ik afgerond in 2014, in de richting machinebouw. Hierna ben ik in mijn werk voornamelijk in aanraking gekomen met de zwaardere werktuigbouwkunde, hydraulisch aangedreven, mobile speciaal-machinebouw. De grote diversiteit in dit werk heeft ervoor gezorgd dat ik de laatste jaren veel ervaring en kennis opgedaan heb in deze tak van sport.

Kortom een brede basis met een no-nonsense mentaliteit, en een gezonde aansluiting met de praktijk.


Ge├»nteresseerd in de mogelijkheden voor u? 

Neem contact met ons op