Over TVTP

Stelt u zich eens voor: een technisch expert die zowel theoretische kennis als praktijkervaring heeft. Dat is Thijs Visser, oprichter van Thijs Visser Technical Projects (TVTP). Met ervaring op zowel de engineeringsafdeling als in de werkplaats, heeft Thijs zijn eigen bedrijf gestart om technische diensten en projecten aan te bieden.

Met 12 jaar werkervaring in de machinebouw en een diploma HBO werktuigbouwkunde, heeft Thijs een brede basis en een no-nonsense mentaliteit ontwikkeld. Hij heeft zich de laatste jaren voornamelijk gericht op zwaardere werktuigbouwkunde, waaronder hydraulisch aangedreven systemen en (mobile) speciaal-machinebouw. De grote diversiteit in dit werk heeft ervoor gezorgd dat Thijs veel ervaring en kennis heeft opgedaan in deze tak van sport.

Of het nu gaat om concept engineering, detail engineering, prototyping of projectmanagement, TVTP biedt technische oplossingen op maat. Thijs staat klaar om zijn brede kennis en expertise te gebruiken om uw project van begin tot eind te begeleiden. Neem vandaag nog contact op met TVTP en ontdek wat Thijs Visser voor u en uw bedrijf kan betekenen.

Ge├»nteresseerd in de mogelijkheden voor u? 

Neem contact met ons op